Meetings & Events in Astoria

Seminaarit ja kokoukset

 

Astoriassa voit jättää kokous- ja seminaarijärjestelyt ammattitaitoisen henkilökunnan huolehdittavaksi ja keskittyä itse tilaisuuteen.

 

Asiakkaamme voi valita juuri haluamansa pituisen päivän ja herkulliset tarjoilut valmistetaan paikan päällä (katso lisää kohdasta catering).

 

Astorian juhlasali soveltuu jopa 400 henkilön seminaareille ja salin parvelta on esteetön näkyvyys esiintymislavalle. Pienemmässä Astor-kabinetissa järjestät mukavasti pienemmät, alle 60 henkilön tilaisuudet.

 

Astorian hyvän vakiotekniikan lisäksi saatte kauttamme kaiken tarvitsemanne lisätekniikan (kysy lisää).

Top Lounges Astoria kokouspäivä

 

Meillä on ilo tarjota Teille Top Lounges Astoria kokouspäivää aivan Helsingin ydinkeskustassa Iso Roobertinkatu 14 Astoria salissa. Tilat tarjoamme aina ryhmänne yksityiskäyttöön ja henkilökuntamme on vain teitä varten toteuttamassa toiveitanne palkitulla Top Lounges palvelulla ja laadulla.

 

Top Lounges Astoria on upeasti entisöity historiallinen bankettisali 50-500 hengen kokouksiin ja juhliin. Viihtyisä tila soveltuu erittäin hyvin jo 50 hengen kokouksiin, sillä kalustamme salin aina ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Esim. 90 hengen ryhmä voi istua aamupäivän luokkamuodossa ja iltapäiväksi sali muokataan vaikka ryhmätyömuotoon. Ja kokouksen päätteeksi voitte viettää istuvan illallisen yli 200 hengelle tai cocktailtilaisuuden pystypöydillä 400 hengelle

 

Astoria-salin perustekniikka sisältää nettiyhteydet, videotykin, joutsenmikin, kaksi langatonta kapulamikrofonia ja kaksi headset-mikrofonia. Halutessanne toteutamme myös vaativammat tekniikkakokonaisuudet.

 

Pienempiin tilaisuuksiin on tarjolla Astor-kabinetti, jota voidaan hyödyntää myös yhdessä Astoria-salin kanssa.

 

Kokouksissa ja koulutuksissa osallistujien vireystila vaikuttaa asioiden omaksumiseen ja kokouksen onnistumiseen. Korkeassa Top Lounges Astoria-salissa ei lopu happi ja pimeimpinä vuodenaikoina salissa on mm. ruokailujen aikana kirkasvalolamppuja nostamassa vireystilaa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös ruokailujen sisältöön. Lounasmenussa on teidän valittavissa joko kevyitä ja terveellisiä mutta luonnollisesti nälän vieviä vaihtoehtoja tai perinteisimpiä tuhdimpia annoksia. Lisäksi vireystilaa pitävät yllä tarjolla olevat pähkinät, tummasuklaa, vesi ja hedelmäsmoothiet. Top Lounges keittiö on tunnettu korkeasta laadusta ja erittäin hyvästä asiakaspalautteesta.

 

Kohteeseen on helppo saapua vaikka julkisilla. Hotellitarjonta kävelyetäisyydellä on laaja sekä laadukas ja omalla autolla saapuville löytyy aivan lähietäisyydeltä Q-Parkin tilava halli (Erottaja) johon saatte meiltä alennusliput.

 

Tervetuloa viettämään virkistävää ja tuloksellista kokouspäivää Top Lounges Astoria-saliin

Kaiken keskellä – Omassa rauhassa

 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

SIJAINTI

Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki

MYYNTIPALVELU

Puhelin 0207 432 120

PYYDÄ TARJOUS TILAISUUTEENNE

Lähetä tarjouspyyntö

SÄHKÖPOSTI

tero.lyyra@toplounges.fi