Sauna2 Villa Sarfvik

Merellinen edustustila Sauna2 Villa Sarfvik sijaitsee meren rannalla, luonnon rauhassa Espoon ja Kirkkonummen rajalla vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

 

Sauna2 Villa Sarfvikin suuri hirsirakennus tarjoaa noin 600m2 tilat erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Tilakokonaisuus jakautuu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on kokous- ja juhlatila, joka tarjoaa puitteet jopa 120 hengen businesstapaamisiin, rentoihin juhliin tai näyttäviin illallisiin upeine maisemineen suurelta terassilta merelle. Lisäksi käytettävissäsi on alakerran lounge, jonka yhteydessä on suuri uima-allas- ja saunaosasto pukutiloineen.

 

Sauna2 Villa Sarfvik soveltuu aina pienistä tilaisuuksista jopa 120 henkilön tilaisuuksiin. Yläkerran suureen pääsaliin mahtuvat kaikki vieraat viihtyisästi yhteen samaan tilaan. Rannassa on venelaiturin lisäksi pieni rantamökki.

 

Vuokrahintaan sisältyy aina myös ystävällinen Sauna2 palveluhenkilö, joka vastaa tilaisuutesi onnistumisesta. Paikan päälle pääsee kätevästi autolla, bussilla ja jopa myös vesiteitse omaan laituriin.

 

Lisätietoa ja varaukset: http://sauna2.fi/0/sauna2-villa-sarfvik-5/

 

Sauna2 Villa Sarfvik, Sarfvikinpolku 12, 02450 Kirkkonummi

Date

19.8.2015

Category

Juhlatilat, Saunatilat, Villat