11  edustus- ja juhlatilaa

 

Villa Kuunaria vuokraavan  Sauna2 tilaussaunaketjun kautta löydät upeita merenrantahuviloita, tyylikkäitä saunatiloja sekä kokoustiloja keskeltä kaupunkia. 

 

Sauna2-ketjulla on tarjolla yksitoista edustustilaa Helsingin seudulla. Huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, kaksi upeaa Villaa meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla.

 

Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen. Tilojen koko vaihtelee 100 m2 jopa 630 m2.

 

Omat herkut sallittu, mutta vieläkin parempia herkkuja Sauna2 cateringin kautta. Kaikkiin Sauna2 saunatiloihin on mahdollista tuoda myös omat juomat. Sauna2 catering oma keittiömestari suunnittelee ja toteuttaa tilaisuuden näköiset ja makuiset tarjoilut aina viini- ja juomasuosituksineen.

 

Onlinevaraamo ja nopea asiakaspalvelu
Sauna2 tilaussaunaketju on panostanut asiakas- ja verkkopalveluihin. Tiloihin pystyy tutustumaan uudenlaisen Unrealer-virtuaaliesittelyn avulla. Luonnollisesti tiloista on laadukkaat kuvagalleriat sekä videoesittelyt verkkosivulla.

 

Sauna2 asiakaspalvelu palvelee puhelimitse sekä joustavasti onlinechatin avulla ja varauksen voi tehdä helposti Sauna2 onlinevaraamon kautta.

 

suomalaistapalveluaSuomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sauna2 tilaussaunaketjulle Avainlipun käyttöoikeuden. Avainlippu kertoo siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa.

 

Sauna2 myyntipalvelu
puhelin 0207 349 940 info@sauna2.fi
avoinna Ma-Pe 8-18
www.Sauna2.fi

 

Tutustu muihin tiloihimme sivulla www.sauna2.fi 

Sauna2 tilat

Sauna2 tiloista löydät jokaiseen tapahtumaan soveltuvan ratkaisun, oli tarvetta sitten keskustassa sijaitsevalle kokoustilalle tai tiimipäivään soveltuvalle huvilalle. Voit tutustua tiloihin kätevän Unrealer-virtuaaliesittelyn avulla. Autamme mielellämme sopivan tilan valinnassa!

JUHLAT

Kaikenkokoisille porukoille sopivat tilat

HUVILAT

Kaksi upeaa merenrantahuvilaa

CATERING

Catering2 palveluksessasi

ONLINEVARAUS

Varaukset netissä 24h

JUOMAT

Saunatiloihin saat tuoda omat juomat

MYYNTIPALVELU

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne