Häät Astoria-salissa

 

Juhlava ja elegantti Astoria-sali soveltuu erinomaisesti unelmiesi hääjuhlaan vuoden ympäri.

 

Astorian juhlasalissa järjestätte tyylikkäät ja teidän näköiset hääjuhlat noin 50-250 henkilölle. Astorian lähistöltä löytyy monta upeaa vihkikirkkoa ja halutessanne vihkiminen voidaan järjestää myös paikan päällä Astoriassa. Juhlapaikan eteen suoraan punaiselle matolle voitte saapua vaikka hevoskärryillä tai pitkällä limousinella.

 

Top Lounges Catering valmistaa teille suussa sulavan häämenun paikan päällä. Astoriassa on A-oikeudet, joten omat juomat eivät ole sallittuja. Top Lounges myyntipalvelu suunittelee jokaiseen tilaisuuteen jokaiselle asiakkaalle parhaiten toimivan ruoka- ja juomakokonaisuuden. Astoriasta löytyy myös baari, josta vieraat voivat ostaa itse haluamiaan juomia.

 

Unelmien häiden järjestämisessä pääsette juhlatunnelmaan jo suunnitteluvaiheessa, jos apuna on pienimmätkin yksityiskohdat osaava hääsuunnittelija. Teemme halutessanne yhteistyötä mm. Parone Desingin kanssa ja he huolehtivat yksityiskohtien ja pienen luksuksen ohelle myös aikatauluista ja juhlien pysymisestä budjetissa.

 

Tervetuloa viettämään unelmiesi hääjuhlaa Astoriaan! Kysy myyntipalvelusta lisää ja varaa oma juhlapäiväsi heti

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

SIJAINTI

Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki

MYYNTIPALVELU

Puhelin 0207 432 120

PYYDÄ TARJOUS TILAISUUTEENNE

Lähetä tarjouspyyntö

SÄHKÖPOSTI

tero.lyyra@toplounges.fi