Sauna2 Roba
Sauna2 Roba ja uima-allas.
Sauna2 Roban oleskelualue
Sauna2 Roba löylyhuone

Astorian sauna on jatkossa Sauna2 Roba

Astorian tilojen yhteydestä (os. Iso Roobertinkatu 12) löydät myös upeat uima-altaalliset saunatilat. Tilat soveltuvat hyvin pienempiin juhliin ja kokouksiin, tarvittaessa voit myös yhdistää varaukseen Astoria kabinetin. Saunatiloihin voit muuten tuoda omat juomat!

 

Sauna2 Roban tiloista löytyy upea uima-allas ja suuri löylyhuone, rentoa oleskelutilaa sekä pieni keittiö. Lisäksi tilassa on kylmäsäilytystilaa juomille, kahvin- ja vedenkeitin, sekä astianpesukone.

 

Sauna2 Roba tilaussaunaan voit halutessasi tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Tilavuokran hintaan kuuluu myös tilojen normaali loppusiivous.

 

Sauna2 Roba tilaussaunassa on astiasto 24 henkilölle sisältäen: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiat. Tervetuloa!

 


Varaukset helposti Onlinevaraamon kautta

Searching Availability…

Astorian Saunan henkilömäärät

Astorian saunassa vietät mm. rennot kokoukset, tyylikkäät pikkujoulut ja juhlavat merkkipäivät. Astorian sauna soveltuu max. n. 30 henkilön tapahtumiin, suurempia tilaisuuksia suunnitellessasi suosittelen tutustumaan muihin Sauna2 tiloihin osoitteessa www.sauna2.fi. Halutessasi voit myös pyytää tarjouksen Astoria kabinetin yhdistämisestä varaukseen, jolloin esim. ruokailu voidaan järjestää sinne.

KOKOUS

Istuen max. 12 henkilöä

RUOKAILU

Rento ruokailu max. 30 henkilöä

LÖYLYHUONE

Kerrallaan n. 15 henkilöä

OLESKELU

Rento oleskelualue istuen n. 15 henkilöä

ILLALLINEN

Pöydän ääressä max. 12 henkilöä

UIMA-ALLAS

Koko n. 20 neliötä