Tilaa uutiskirjeemme

Haluatteko saada ajankohtaisia tietoja Astoria salista ja kutsuja tilaisuuksiin?

Liity postitusrekisteriimme täydentämällä sähköpostiosoitteesi.


iStock_000018751282_Medium

Astorian catering palvelee

Astorian keittiöstä saat tilattua maittavat tarjoilut tilaisuuteesi. Keittiömestarimme on suunnitellut menuehdotuksia joissa korostuvat kauden raaka-aineet sekä paikalliset tuottajat, halutessanne räätälöimme myös juuri teidän tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden.

 

Energiaa kokouspäivään tuovat runsas aamiaisbuffettimme sekä herkullinen talon lounas, lisäksi tiloissamme on mahdollista järjestää illallinen tai cocktailtilaisuus kokouksen päätteeksi. Myös pienemmät kahvitukset onnistuvat! 

 

Tyylikkäät illalliset ja vuosijuhlat sopivat myös erityisen hyvin Astoria-saliin ja niiden ruokatarjoilut hoituvat vuosien kokemuksella. Ammattitaitoinen tarjoiluhenkilökuntamme pitää huolta vieraiden viihtymisestä ja huolehtii illan onnistumisesta. Hovimestarimme antaa pyydettäessä myös viinisuositukset valitulle menulle.

 

Astoriaan tilaisuuksissa ruoka- ja juomatarjoilut voi tilata Astorian kautta. Astoriassa on baarin josta vieraat voivat myös ostaa juomia. Kysy myös mahdollisuutta oman cateringin tuomiseen!

 

Lisätietoja sekä tarjouksen tilaisuuteesi saat myyntipalvelustamme:


Astoria myyntipalvelu 

p. 0207 432 120 tai myynti@astoria-sali.fi
Palvelemme ma-pe 8-18

 

Lataa Astoria -juhlamenut ja hinnasto
Lähetä tarjouspyyntö

SIJAINTI

Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki

MYYNTIPALVELU

Puhelin 0207 432 120 Ma-Pe 8-20 La 10-18

PYYDÄ TARJOUS TILAISUUTEENNE

Lähetä tarjouspyyntöön

SÄHKÖPOSTI

myynti@astoria-sali.fi